Om os|Kontakt os|Sitemap

14 dages returret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på onestopshop.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale forsendelsesomkostningerne ved at sende varen retur. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis du udfylder returskemaet, der ligger på www.onestopshop.dk/retur. Dette betyder, at vi hurtigere kan ekspedere sagen. Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen fra fragt firmaet eller aflevere varen personligt på vores adresse mod forudgående aftale.
Bemærk at ibrugtagning af produktet medfører en formindskelse af varens salgsværdi. Dette betyder at du ikke kan benytte fortrydelsesretten hvis du tager varen i brug. Varen anses for taget i brug når………………………………...

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes. Ved køb af produkter hvor der er specifikationer, vejledninger, advarsler eller andre væsentlige informationer på emballagen er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Vi beder dig sørge for, at varen er forsvarligt emballeret, således at der ikke sker fragtskader i forbindelse med returneringen.
Vurderer vi, at betingelserne ikke er opfyldt for at udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en nærmere begrundelse herfor.